τελευταία νέα...!!!! διαλέχτε...διαλέχτε...

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Πώς να εξηγήσετε σε μία γυναίκα τί είναι offside !!!

Ναι, καλά ακούσατε!!!


Υπάρχει τρόπος! Όλοι όσοι λοιπόν

έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προσπαθήσετε να εξηγήσετε σε μια γυναίκα τι είναι το offside ή όσες γυναίκες θέλετε να μάθετε περι τίνος πρόκειται, δεν έχετε παρά να διαβάσετε.. Απορίες ευπρόσδεκτες!


Κυρίες και Δεσποινίδες,
Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος της σελίδας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή την εποχή.
Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται Ό Χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε.


Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία.
Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της κοπ+ελας στο ταμείο βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος.

Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: ‘’Τέλος Εποχής - 50%”.
Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας με σφυγμούς εκστατικού χαρακτήρα, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής.

Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε.


Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια ‘’chic” κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε.Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.
Εάν σας την πετάξει, για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια.
Αυτό θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι?
Απεναντίας εάν περνάγατε μπροστά της πριν η φίλη σας σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να ‘’αρπάξετε” τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει).
Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!


Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου….
Λίγο ακόμα….
Μια μικρή προσπάθεια….
Ακριβώς
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του OFFSIDE!!!

πηγή:/molemou1.blogspot.com

6 σχόλια:

 1. Πριν δεν άνοιγαν τα σχόλια!!
  Προσωπικά δεν κατάλαβα ούτε τώρα τι είναι το off side το οποίο τόσα χρόνια νόμιζα οτι ήταν offsight!! Τόσο σχετική η κυρία!
  Πέρνα για το παρθενικό σου βραβείο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λουλού μου καλημέρα και καλή εβδομάδα...
  Λοιπόν..άκου τί θα κάνουμε..
  Ραντεβού στου Καλογήρου,ν'αρχίσουμε να πετάμε τις τσάντες μας η μία στην άλλη...
  Δε μπορεί...θα το εμπεδώσουμε το τιμημένο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγώ πάλι μόλις το έχασα.... πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι offside είναι όταν ο παίκτης που κρατάει την μπάλα έχει περάσει μπροστά από τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας....η JeLa σας... <3 :p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσύ Jela μας,να αφήσεις τις εξυπνάδες...
  Εμείς προτιμούμε την προπόνηση στον Καλογήρου!!!!pp

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μάκη μου,
  αμ τί νόμιζες..??
  οτι παίζουμε εδώ..??

  ΑπάντησηΔιαγραφή