τελευταία νέα...!!!! διαλέχτε...διαλέχτε...

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010


Φαλλοκρατικόν-Αντρικόν

Σαν γνήσιος, λαϊκός άντρας που τιμάει το δασύτριχο (sic) στήθος του, είπα να κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω και να αναλύσω τις λέξεις που συζητιούνται πιο πολύ στις αντρικές συζητήσεις... Το αποτέλεσμα??? Καθαρά αντρικό...
Λεζιόλα: Η γκόμενα που το παίζει λεζάντα... Η και καλά. Αυτή που θα σου βγάλει την πίστη μέχρι να πέσει στο κρεβάτι σου. Είναι αυτή που ενώ δείχνει τι πραγματικά είναι... έχει πολύ εφέ γύρω της και ένα στυλάκι «δεν με πηδάς με τίποτα, παρά μόνο αν την έχεις 25 εκατοστά και αυτά... πεσμένη!!!». Ψώνια, λούσα, βαμμένα νύχια, τατουάζ, πρόστυχο βλέμμα, χρήμα και σεξ. Ο ορισμός του σύγχρονου θηλυκού...
Κουβάς: Όχι δεν πρόκειται για τον κλασσικό κουβά που χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, αλλά για την χασούρα που έχουν οι περισσότεροι άντρες παίζοντας στοίχημα ποδοσφαίρου. Τι εννοεί ο ποιητής? Ότι ήταν τόση η ατυχία του και το τελικό αποτέλεσμα ήταν τόσο άτυχο, όσο και τα βρωμόνερα που αναπαύονται στην βάση ενός κουβά, έπειτα από μια καλή παρκετέζα. Η συγκεκριμένη φράση ακούγεται ακόμα πιο έντονα από τη στιγμή που μπήκε στο στοίχημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί άραγε?
Χάλια ή μπάζo ή σαύρα: Λέξεις διαφορετικές, έννοιες ταυτόσημες. Πρόκειται για την γυναίκα που ο Θεός δεν ήταν ευγενικός μαζί της. Την άσχημη, την χάλια, το μπάζο. Αυτή που αν σερνότανε θα νόμιζες πως ήταν σαύρα που ήρθε από την έρημο της Αριζόνα. Συνήθως αυτές οι λέξεις έχουν υποκειμενικό χαρακτήρα, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι αρκετές είναι επίσης οι φορές που υπάρχει, όσο γίνεται, αντικειμενικότητα.
Γρήγορος: O νέος Άιρτον Σένα. Ο «Φλας των δρόμων», ο «φάε την σκόνη μου» τύπος που συζητιέται η συζητάει για τα κατορθώματα του και τις επιδόσεις του στην οδήγηση, με το τελευταίας η όχι κυκλοφορίας, αυτοκίνητο του. Αυτός που κορνάρει σαν τρελός και μαρσάρει (ένδειξη ότι... ψάχνεται για κόντρα) όταν σας πετυχαίνει στο φανάρι.
Τσίρκο: Όχι δεν ήρθε το MEDRANO στη περιοχή σας... Οι γυναίκες που όταν πρωτοείδαν το Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο με Καρέζη, Αυλωνίτη, Φωτόπουλο, επειδή δεν γνώριζαν τις δύο τελευταίες λέξεις, προτίμησαν την λατέρνα που είναι και πιο εύηχη! Θηλυκά με λανθασμένη αίσθηση της εμφάνισης, της εικόνας τους. Χείλια βαμμένα έντονα, ρούχα σε διαφορετικά χρώματα, παπούτσια εντελώς αντίθετα με το υπόλοιπο λουκ και μια αίσθηση ότι η δεκαετία του 80’ είναι εδώ πιο ενωμένη και δυνατή από ποτέ...
Λαλάκας: Βάλτε ένα Μ μπροστά στη θέση του Λ και το βρήκατε... Η πιο αναγνωρίσιμη λέξη της Ελλάδας. Όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει εκφραστές αυτής της μαγικής λέξης. Η προσφώνηση της είναι πιο συνηθισμένη από τα ονόματα, που δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν. Στις αντρικές συζητήσεις κατέχει το ρεκόρ περισσοτέρων προσφωνήσεων, σε καθημερινή βάση. Ο τρόπος που την εκφέρεις παίζει επίσης σημαντικό λόγο.
Τρύπιος: O gay. ο ομοφυλόφιλος. Αυτός που αλείφει το βιτάμ, Αυτός που βάζει τον σύρτη. Αυτός που κουνάει την αχλαδιά. Ο κολλητός φίλος των γυναικών, λόγω της ακίνδυνης συμπεριφοράς του. Ακούγεται συχνά στις καθαρά αντρικές συζητήσεις, μιας και πλέον εμφανίζεται πιο συχνά και από τα γυναικεία νεύρα!!!
Αυτές είναι μερικές από τις πολλές λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν πραγματικό άντρα στη σημερινή κοινωνία. Είμαι πεπεισμένος πως οι αντρικές συζητήσεις έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τις γυναικείες, λόγω της καθαρότητας και της ειλικρίνειας τους. Ένα παλιό τραγούδι έλεγε πως οι άντρες δεν υπάρχουν πια... Εγώ νομίζω πως ακόμα και λίγοι, είμαστε καλοί... και εφευρετικοί!!!

πηγή:makdel82.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Διά του λόγου το αληθές...τα στρώσαμε τα ροδοπέταλα και για τους κυρίους...
    Ετσι..για να μαθαίνουμε κι εμείς όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή