τελευταία νέα...!!!! διαλέχτε...διαλέχτε...

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ....CROSS COOKING...???


Κορίτσια - και αγόρια - για πάμε να παίξουμε,δείχνοντας και τις δικές μας Ελληνικές συνταγές...
Για food bloggers και μη...
( SpIrtoKoyto,μη κάνεις την κορόιδα...Θα σε διαγράψουν από τους food bloggers και θα έχουν και δίκιο...)


Ο κόσμος μας παγκοσμιοποιείται με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο συμβαίνει και με τις μαγειρικές μας συνήθειες που μας φέρνουν κοντά σε νέες γεύσεις και συνάμα σέβονται την τοπική μας παράδοση.
Το γνωστό σε όλους μας τυρί «Παρμεζάνα» (η μία και μοναδική "Παρμεζάνα Ρετζιάνο") με την τοπική υποστήριξη των Greek foodblogs, διοργανώνει τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό Parmigiano Reggiano Chef.

Το θέμα φέτος είναι CrossCooKing!
Δοκιμάστε την εκπληκτική ευελιξία του βασιλιά των τυριών και να επαναδημιουργήστε ένα παραδοσιακό πιάτο της γαστρονομικής μας κουλτούρας, χρησιμοποιώντας. Εμπνευστείτε από την οικογενειακή σας παράδοση ή διαλέξτε από τα αγαπημένα σας παραδοσιακά συστατικά της Ελληνικής κουζίνας.
Μια επιτροπή που θα απαρτίζεται από γνωστούς chef, θα αξιολογήσει και θα επιλέξει 30 συνταγές, οι οποίες θα δημοσιευθούν στο πρώτο βιβλίο συνταγών CrossCooKing της Παρμεζάνας Ρετζιάνο.

Δεν θα ήταν φανταστικό να περιληφθεί μια ελληνική συνταγή –ίσως η δική σας!- σε ένα τόσο σημαντικό, διεθνές βιβλίο συνταγών;
Θα υπάρχει επίσης ένα υπέροχο δώρο-έκπληξη για την πio ενδιαφέρουσα παραλλαγή συνταγής που επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την δυνατότητα ενσωμάτωσης του βασιλιά των τυριών σε παραδοσιακές συνταγές από διεθνείς κουζίνες.

Εγγραφείτε και ανεβάστε την δική σας συνταγή στα αγγλικά, στον- στον ειδικό ιστότοπο του διαγωνισμού http://crosscooking.parmigianoreggiano.com .
Για όποια ερώτηση τα Greek foodblogs θα είναι στην διάθεσή σας. Μπορείτε να στείλετε email στοparmigiano@greekfoodblogs.com

Αν είστε food blogger, μπορείτε να συμπεριλάβετε το link του blog σας: μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο!
Μπορείτε να δημοσιεύσετε την συνταγή στο blog σας και να την μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.
Οι αναγνώστες σας μπορούν επίσης να παρακολουθούν τον διαγωνισμό αλλά και να συμμετάσχουν καθώς ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε food bloggers, chefs, σπουδαστές μαγειρικής αλλά και για αληθινούς foodies!
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την Παρμεζάνα στον επίσημο ιστότοπο Parmigiano Reggiano http://parmigianoreggiano.com/greek/default.aspx .
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 19 Μαΐου έως τις 18 Ιουλίου.

Να απολαύσετε με κάθε τρόπο το διαγωνισμό Parmigiano Reggiano Chef !
Ανυπομονούμε να λάβουμε τη δική σας συνταγή!

hashtag #PRChef

Το πιάσατε το υπονοούμενο...???...Go...Go...!!!
Στις κουζίνες μας...γρήγορα...!!!

2 σχόλια: