τελευταία νέα...!!!! διαλέχτε...διαλέχτε...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Good morning from Greece...Breakfasts Of The World challenge...Tυρόπιτα στο τηγάνι(Greek Fried Cheese Pie )...


Tο οτι λατρεύω την Ελληνική Κουζίνα είναι γνωστό...
Το οτι προτιμώ να μαγειρεύω με υλικά που η Ελληνική γη μας χαρίζει απλόχερα είναι επίσης γεγονός...




H βόλτα μου στα Κρητικά στέκια της Vita
εκτός από μιά υπέροχη μερίδα λουκουμάδες,μου πρόσφερε και την ευκαιρία να πληροφορηθώ για τον διαγωνισμό του Very Good Recips
με θέμα τα Πρωινά του Κόσμου...
Η Βαγγελιώ παρουσίασε μία λαχταριστή συνταγή για λουκουμάδες,αφ'ενός προβάλλοντας το εξαιρετικό ελαιόλαδο και το μέλι της Κρήτης και αφ' ετέρου μας προέτρεψε να στείλουμε κι εμείς αντίστοιχες συνταγές,έτσι ώστε η Ελλάδα να έχει περισσότερη εκπροσώπηση...
Την ευχαριστώ για την ευκαιρία αυτή και δίνω τη δική μου αρμυρή εκδοχή για πρωινό,με υλικά που επίσης επάξια εκπροσωπούν την Ελλάδα.

                                    Για τη Τυρόπιτα στο τηγάνι...



...θα χρειαστούμε:


για τη γέμιση...

-  125 γρ.φέτα
- 125 γρ. γραβιέρα
- 3 αβγά μεγάλα
- 1/2 φλυτζανάκι του καφέ γάλα εβαπορέ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι περασμένο στο μούλτι
- 3 κουταλιές σούπας γλυκόξινες πιπεριές
( με την εξαιρετική συνταγή από τοTasteFull και τη Βίκυ)
- δυόσμο
- βασιλικό 
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 
- 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 

για τη ζύμη...

- 2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- μιά πρέζα ζάχαρη 
- σουσάμι  

 
...και θα τη φτιάξουμε έτσι... 



Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι,
το ελαιόλαδο,το αλάτι,τη ζάχαρη και το ξύδι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη μαλακή και εύπλαστη...
( αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό )
Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο φύλλο,σκεπάζουμε με μεμβράνη
και το αφήνουμε μέχρι να φτιάξουμε τη γέμιση...

Σε ένα άλλο μπωλ,
ανακατεύουμε τα τυριά τριμμένα,τα αβγά χτυπημένα,τις πιπεριές,
το δυόσμο και το βασιλικό επίσης ψιλοκομμένα και αλατοπιπερώνουμε...
 
Μόλις η γέμιση γίνει ομοιόμορφη,
την απλώνουμε επάνω στο ανοιγμένο φύλλο,
και ρίχνουμε σε μικρά κομματάκια το βούτυρο...
Τυλίγουμε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες,
πασπαλίζουμε με το σουσάμι
και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές...

Τη σερβίρουμε ζεστή,
κομμένη σε ροδέλες,γαρνιρισμένη με φρέσκα φύλλα ρόκας,
ελιές και κομμάτια φέτας επανω στα οποία έχουμε βάλει μιά μικρή κουταλιά από τις γλυκόξινες πιπεριές...

( κι ένα μικρό ΤΙΠάκι: ετοιμάστε τη τυρόπιτα από το βράδυ,βάλτε τη σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο και  τηγανίστε τη το πρωί για να την έχετε ζεστή στο πρωινό,μαζί με φρεσκοστυμένη πορτοκαλάδα )

 

( μπορείτε να δείτε τη συνταγή στο
Very Good Reciprs/greece )



 Και αφού η συνταγή πρόκειται να κάνει 
casting για διεθνή καριέρα
ας τη δούμε και στα αγγλικά...




Greek Fried Pie
( the recipe in English )
let's have:

for the filling...

- 125 gr. Greek feta cheese
- 125 gr. Greek gruyere
- 3 large eggs
- 1/2 cup of espresso coffee,evaporated milk
- 1 large onion,in food processor last
- 3 tablespoons sour peppers
( with the grate recipe from TasteFull and Vicky
- some spearmint
- some basil
- salt and fresly grount peper
- 2 tablespoons fresh butter
- olive oil for frying

for the dougt...

- 2 cups of tea all perpose flour
- 3 tablespoons olive oil
- 1 tablespoon vinegar
- 1/2 teaspoon salt
- a pinch of sugar
- some sesame

and we'll make it like this:

In a large bawl mix together the flour,olive oil,salt,sugar and vinegar and knead until you have a dougt soft 
and pliable...
( if necessary ant some water )

Roll the dough into a large sheet,cover with foil and leave it
until you make the filling...

In another bowl,mix the grated cheese,scrambled eggs,
the sour peppers,the spearmint, the basil 
and season well...

Once the filling is made uniform,spread it into 
the sheet and pour into small pieces of butter...
Wrap as seen in photos,
sprinkle with sesame seeds and fry in hot oil in both sides...

Serve worm cut into slices,
garnished with fresh rocket leaves,olives and Greek feta cheese
upon wich we put a small spoonful of sour peppers...

( and a small tip: prepare the pie the night before,put it covered with foil in the fridge and fry in the morning to get it worm at breakfast,with freshly squeezed orange juice )

Good morning from Greece...
-:))











64 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιριδούλα μου,να είσαι καλά μικρή μου...φιλιλα και σε σένα...-:))

      Διαγραφή
  2. γιάμιιιιι (και ωραίες photo).. στη Σκόπελο την έχουν 'παραδοσιακή' αυτή την τυρόπιτα και μάλιστα για κύριο γεύμα!
    Καλή Εβδομάδα και Καλή Επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aMaryllis μου,
      ναι τη ξέρω τη Σκοπελίτικη...πεντανόστιμη είναι...
      καλή εβδομλαδα και σε σένα...=:))

      Διαγραφή
  3. Νοστιμότατη,εμπλουτισμένη με χίλια δυο υλικά!
    Σήμερα είπα να φτιάξω κι εγώ τυροπιτάρι-έτσι το λένε εδώ-θα κοιτάξω τι έχω από τα υλικά,που προτείνεις-πιπεριές δεν έχω.
    Φιλιά!Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη φτιάξτη και χωρίς πιπεριές...λες να στεναχωρηθεί η τυρόπιτα...???λολ
      φιλιά και από μένα...-:))

      Διαγραφή
  4. τι θα γίνει μανίτσα μου μια με τη σπανακόπιτα που στοίχειωσε τον Παύλο...τώρα με τούτο δω που φαίνεται...άστα να πάνε...
    θα μας τρελάνεις λέμε...είναι και Δευτέρα...που λέει και η Αθηνα..ξεκινάμε δίαιτα!!!!
    μάλλον μας βλέπω για Δευτερα παρουσία να ξεκινάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ElenaG μου,
      πάντα μιά αξιοπρεπής δίαιτα αρχίζει από Δευτέρα...
      απλά δεν προσδιορίζουμε ποιά...λολ

      Διαγραφή
  5. Aυτό δεν είναι πρωϊνό, είναι θεϊκό πρωϊνό!!!!!

    Καλή επιτυχία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thalassenia μου,
      ειδικά αν σου το φέρουνε στο κρεββάτι με τη πορτοκαλάδα και τον καφέ...λολ

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα έστω κι αργά και καλή εβδομάδαααααα
    Φιλιά πολλάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλιά πολλά αγγελούδι μου...
      καλή εβδομάδα και σε σένα ...-:))

      Διαγραφή
  7. μου άνοιξες την όρεξη σπιρτοκουτάκι...πωπω την λιγούρεψα έτσι όπως την είδα!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα κι ο Λύκος το ίδιο είπε...βέβαια αυτός τη τσάκισε...λολ

      ( σου γράφω εδώ και σε ακούω στο ραδιόφωνο...τί σου είναι η τεχνολογία...κομματάρες βάζεις...)
      φιλιά και από μένα...-:))

      Διαγραφή
  8. Υπέροχη συνταγή, γεια στα χεράκια σου!
    Κι εγώ κάνω μια παρόμοια στο τηγάνι, την Σκοπελίτικη!
    Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδάκι,περίπου ίδιες είναι...εγώ έκανα αλχημείες...λολ
      φιλιά πολλά κι από μένα...-:))

      Διαγραφή
  9. την κανω κι εγω στο τηγανι,σε μια πιο γρηγορη εκδοχη...πεντανοστιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναλυτική είσαι, επεξηγηματική είσαι,΄"νόστιμη" είσαι, διεθνής είσαι (που σαι Λίλα να θαυμάσεις την φιλενάδα μας), τι άλλο να πω??
    Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον διαγωνισμό και καλή βδομάδα βεβαίως!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ( Μαγειροσκουφίτσα σκύβει κεφαλάκι σεμνά,στρίβει φουστίτσα με δαχτυλάκι και κοιτάζει ντροπαλά το παπουτσάκι της...)

      κι εγώ σ'αγαπάω Ελενάκι μου...-:))

      Διαγραφή
  11. Όχι.
    Δεν θα την φτιάξω.
    Θα αντισταθώ.
    Δεν θα χαλάσω τη δίαιτα ακόμα δεν την άρχισα.
    Ας είναι και νόστιμη, ας είναι και ότι θέλει.
    Θα σταθώ στο ύψος μου.
    Στο 1.60 μου.
    Θα αδιαφορήσω.
    Καλό βράδυ!


    ΥΓ. Αν παραλείψω το κρεμμυδάκι επειδή με πειράζει τελευταίως θα είναι πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ Αθηνά μου,στο ίδιο ύψος στεκόμαστε...κάνε δουλειά σου...
      ( όχι παιδί μου,τί να πειράξει...???..κάνε δουλειά σου...άλλωστε έτσι θα γίνει και πιό διαιτητική...ξέρεις πόσες θερμίδες προσθέτει το τιμημένο το κρεμμύδι...???)

      Διαγραφή
  12. Ετσι μανούλα μου τα μοιραία κορίτσια "κρατούν"
    τους πεινασμένους λύκους!
    Ενα κομμάτι παρακαλώωωω... γυναίκα μόνη ψάχνει!
    Ελήφθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελήφθει και με το παραπάνω Αντιγόνη μου...
      ολόκληρη τη πίτα...μόνο ένα κομμάτι...???
      φιλιά αγαπημένη μου...-:))

      Διαγραφή
  13. Σπιρτοκουτάκι μου,δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν θα έκανες το επόμενο βήμα,την διεθνή καταξίωση σου. Με τέτοιες νοστιμιές που φτιάχνουν τα χεράκια σου η επιτυχία είναι δεδομένη.
    Μιλώ γιατί έχω δοκιμάσει όλα τα δημιουργήματά σου...
    Φιλί γλυκό από εμένα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή επιτυχία!!!
    Είμαι περήφανη και για τις δύο συμμετέχουσες!!!
    Άντε να κερδίσετε κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marinaκι μου,οι λουκουμάδες και η τυρόπιτα σε ευχαριστούν...
      όσο για τη νίκη ούτε η Βαγγελιώ απ' οτι διάβασες,ούτε εγώ δεν τη θεωρούμε αυτοσκοπό...
      σκοπός μας ηταν να υπάρχουν Ελληνικές συμμετοχές,το τόνισε και η Βαγγελιώ...κρίμα που δεν πρόλαβαν και άλλες Ελληνικές συνταγές να παρουσιαστούν ,από τις τόσες υπέροχες που έουμε...next time
      αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλα κι εγώ τη δική μου συνταγή...
      φιλιά και ευχαριστίες...-:))

      Διαγραφή
  15. Φιλενάδα, μιλάς για τυρί και πεθαίνω!!!!
    Και τώρα που τα παιδιά το μάθανε σιγά σιγά...

    Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερονικούλα μου κι εμένα μ'αρέσει το τυρί πολύ...
      όπως και ο Ελληνικός διπλός και μέτριος...-:))
      φιλιά και αγκαλιές Χ 4...

      Διαγραφή
  16. Η καλή μέρα,από την τηγανιτή τυρόπιτα του spirtokoytoy φαίνεται!
    Άντε βρε,και με την νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xristin μου και από άλλα φαίνεται αλλά ας μη το κάνουμε θέμα...λολ

      Διαγραφή
  17. Βιβή τέλεια αλμυρή συμμετοχή. Δεν ξέρω τι θα κάνουνε οι ξένοι πάντως εμείς θα απολαύσουμε την πρότασή σου σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγελιώ μου απλά συμπλήρωσε τη δική σου υπέροχη γλυκειά εκδοχή...
      για άλλη μιά φορά σε ευχαριστώ που από το δικό σου μπλογκ γώρισα αυτό το τόσο νόστιμο σάιτ και κυρίως για το προσκλητήριό σου για να κάνουμε την Ελληνική κουζίνα και προιόντα πιό γνωστά...
      να είσαι καλά...-:))

      Διαγραφή
  18. Κι αφού εισέπραξες τα ευμενή σχόλια και το φιλί απο το λιχούδικο λυκάκι (τυχερό! ο πρώτος δοκιμαστής), συζητήστε και το θέμα της κλοπής των συνταγών σας απο το ladynews.gr (στη συνάντηση των foodbloggers εννοώ) μήπως πρέπει να γίνει κάποια οργανωμένη ενέργεια
    Φιλάκια χρυσοχέρα (αμα το λέει το λυκάκι,οποίαν άποψη να εκφράσω η πτωχή γραία και αδοκίμαστη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή Τζέσικα Χαρουλίτα Ράμπιτ αν και προσπάθησα και σήμερα δεν κατάφερα να μπω στη σελίδα αυτή...
      προφανώς έχει κατέβει,ίσως γιατί έγιναν αναφορές...
      θα δούμε εν ευθέτω χρόνω...
      φιλιά και από μένα ,επίσης χρυσοχέρα μου...-:))

      Διαγραφή
  19. Αργησα αλλά ήρθα κι΄εγώ Τι το΄θελα Έχω μια λιγούρα τώρα Τι να μου κάνει μια κοτόσουπα Χαχα Ελπίζω να έμεινε ένα κομματάκι και για μένα.
    Βιβή μου καλή επιτυχία σου εύχομαι Η συνταγή είναι υπέροχη και Ελληνική.
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μικρή ΄Νίκη γιατί δεν έστειλες συνταγή...???
      να δούνε οι έξω τί σημαίνει cup cake και παρουσίαση και να μείνουν ενεοί...???...ε....???
      στη συνάντηση με τον κηδεμόνα σου ( για να μη πω με τον ατζέντη σου...λολ )
      φιλάκια κι από μένα...-:))

      Διαγραφή
  20. ΒΙΒΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!!!
    ΤΙ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!
    ΜΜΜΜΜΜ! ΜΟΣΧΟΒΟΛΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφλακι μου,
      να είσαι καλά...σ' ευχαριστώ πολύ...
      ( η αλήθεια είναι οτι οι μυρωδιές σε αυτή τη πίτα σπάνε μύτες...ρώτα τον Λύκο...λολ )
      φιλιά και από μένα...-:))

      Διαγραφή
  21. I love the ingredients and the execution of this recipe..simple and sounds very delicious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν είχα τον χρόνο, να υποβάλλω, αλλά μια εγγραφή στο portal του Very Goog Recipies λέω να την κάνω, γιατί μοιάζει ενδιαφέρον από την πρώτη πλοήγηση που έκανα.Θέλει λίγο ψάξιμο ακόμη.

    Εάν ωστόσο έστελνες και καμμιά τυροπιτούλα για να "συνοδεύσει" την έρευνα, εγώ ΟΧΙ δεν θα σου έλεγα καλή μου :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηνελόπη,πραγματικά είναι πολύ καλό portal...
      κι εγώ το ψάχνω ακόμα...
      και μου τελείωσε κι η τυρόπιτα...λολ
      θα τη ξαναφτιάξω για να το ψάξουμε παρέα...-:))

      Διαγραφή
  23. Τέλεια η τυροπιτούλα σου και φυσικά ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ!!!

    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τυροπιτουλα με ολα αυτα δε την λες ,αλλα μια πολυ γευστικη τηγανιτη πιτα !

    Μου ειπες οτι τα χερακια στις φωτογραφιες ειναι τα δικα σου και το πρωτο πραμα που προσεξα μολις ειδα τις φωτογραφιες ειναι η βερα και τα βραχιολια(μην πεις τιποτα ...τα καθαρα και αδεια χερια στην κουζινα ειναι επαγγελματικη διαστροφη)

    Δε νομιζω οτι θα τη φτιαξω αμεσα γτ βαριεμαι του θανατα με τετοιο καιρο να δοκιμαζω νεες συνταγες αλλα δειχνει πολυ νοστιμη!

    Να ρωτησω κατι - παρατηρησα οτι εχει πολλα υγρα σχετικα η γεμιση .
    Αυτο ποσο βολικο ειναι στο τυλιγμα;
    Και στο ψησιμο δεν δημιουργειται η αισθηση ομελετας σε ζυμαρι με τοσα αυγα;
    Δεν γινεται με λιγοτερα και παραλληλη ενισχυση του τυριου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Evil μου,
      έτσι και έβαζα σκέτη πίτα στην επικεφαλίδα χωρίς το cheese μάλλον δεν θα της έδιναν και πολύ σημασία ...λολ
      πάμε στα λιλιά τώρα:
      το δαχτυλίδι αυτό δεν το βγάζω από το χέρι μου εδώ και 10 χρόνια ο κόσμος να χαλάσει...μέρα ή νύχτα,καλοκαίρι ή χειμώνα...
      και ευτυχώς για μένα δεν είμαι επαγγελματίας αλλά μιά απλή νοικοκυρά που ζυμώνει και μαγειρεύει όπως έμαθε από τη γιαγιά της...
      και όχι,απ' οτι βλέπεις και στη φωτογραφία δεν μου δημιούργησε πρόβλημα στο τύλιγμα,γιατί η ζύμη είναι τόσο ελαστική και λεπτή που μπορείς κάλλιστα να τη δουλέψεις χωρίς πρόβλημα...
      η κάπως υγρή γέμιση είναι αυτή που δίνει αφράτη υφή στη πίτα...
      τώρα αν κάποιος θέλει πίτα πιό σφιχτή,ασφαλώς μπορεί να αφαιρέσει αβγό ή να προσθέσει τυρί...
      στη γεύση,υπερτερούν τα τυριά και οι γλυκόξινες πιπεριές κάνουν τη διαφορά...
      φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιό σου,η πίτα μου νοιώθει περήφανη που εξετάστηκε εξονυχιστικά από επαγγελματία σεφ...-:))

      Διαγραφή
  25. Τέλεια!!!πολύ μου αρέσει!!!θα την κάνω και θα σου πω εντυπώσεις!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. An excellent recipe!
    is this traditional to greek?
    as a participating judge, I'd like to that you for entering our compatition.
    Good Luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DRINA,
      good morning from rainy but always beautifull Greece...
      yes,the recipe is traditional Greec,with my little sweet peppers intervention,which emphasizes harmony the taste of cheese...
      As you may Know,in many places in Greece,we usally make pies with homemade sheet like grandmaothers did before us...
      Thanks for viting my blog and due your compatition you gave me the opportunity το present my recipe...-:))

      Διαγραφή
  27. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΙΒΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΞΕΛΙΓΩΣΕΣ ΣΤΟΠ!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΤΟΠ!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΠ!!!!!!!
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΤΟΠ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΟΒΕΡ ΑΝΤ ΑΟΥΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μ' εκανες και γέλασα...στοπ
      φτιάξτη και στείλε κι από δω γιατί τη δική μας την εξόντωσε διά μιάς ο καλός μου....στοπ
      " συρτάρια " υπό κατασκευή...στοπ
      φιλιά non stop...-:))

      Διαγραφή
  29. Τσα!!!Νάμαι και γω η "χαμένη" !!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γειτόνισσα και από καρδιάς καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσάνθη μου,
      να είσαι καλά...σ' ευχαριστώ πολύ πολύ...-:))
      ( ήρθε καλέ το δέμα...???...πες μου να ησυχάσω...)

      Διαγραφή
  30. επίτηδες το κάνεις τώρα που θέλω να κάμω δίαιτα ,,,,,,, αμ πως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. marilise μου,
      φτιάξτην άφοβα...
      είναι εξακριβωμένα διαιτιτική,δεν έχει μέσα ανανά
      ( ως γνωστόν η καλύτερη δίαιτα είναι του ανανά...
      τρως τα πάντα εκτός από ανανά...λολ )

      Διαγραφή